Zanim usuniesz konto

Usunięcia nie można cofnąć. Jeśli jesteś właścicielem wspólnego koszyka, usunięcie konta może również usunąć ten koszyk i jego zawartość dla pozostałych członków.

Usuwanie w aplikacji

  1. Otwórz SendCart i przejdź do Ustawień.
  2. Otwórz sekcję Konto.
  3. Wybierz Usuń konto i potwierdź.

Prośba o usunięcie pocztą elektroniczną

Napisz na [email protected] z adresu powiązanego z Twoim kontem. Wpisz temat „Usuń moje konto SendCart”. Możemy poprosić o ograniczone informacje w celu potwierdzenia własności, ale nigdy nie poprosimy o hasło, token logowania, token urządzenia ani pełne dane karty płatniczej.

Poproś o usunięcie konta

Staramy się wykonać zweryfikowaną prośbę w ciągu 30 dni i potwierdzimy zakończenie przetwarzania.

Co zostanie usunięte

  • Połączone konto SendCart, profil i aktywne sesje.
  • Koszyki osobiste, których jesteś właścicielem, oraz ich produkty, notatki, statusy i historia cen.
  • Własność wspólnych koszyków, członkostwa i treści usuwane zgodnie z regułami usuwania danych z bazy.
  • Zapisane zrzuty ekranu i zdjęcia produktów powiązane z usuniętą treścią — z aktywnej pamięci masowej.
  • Powiązania z subskrypcją SendCart, liczniki wykorzystania i zapisy zdarzeń rozliczeniowych powiązane z Twoim kontem.

Co może pozostać

Ograniczone dane mogą tymczasowo pozostać w kopiach zapasowych, dziennikach bezpieczeństwa lub w przypadkach, gdy ich przechowywanie jest wymagane przez prawo. Dane przechowywane niezależnie przez sklepy z aplikacjami i innych dostawców podlegają kontroli tych dostawców i ich zasadom przechowywania.

Anuluj subskrypcję osobno

Usunięcie SendCart nie anuluje subskrypcji w App Store ani Google Play. Anuluj ją w ustawieniach subskrypcji Apple ID lub Google Play przed usunięciem konta albo po nim.